Aanmelden

Aanmelden

Kennismaken met onze school

De Catamaran is een oecumenische buurtschool waar goed onderwijs wordt gegeven in een prettige, veilige omgeving en waar veel aandacht is voor kunstzinnige oriëntatie. Op dit moment hebben wij 250 leerlingen.

Wij organiseren maandelijks een kennismakingsbijeenkomst voor geïnteresseerde ouders. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen. De data en informatie over hoe zich kunt aanmelden voor deze bijeenkomsten vindt u hier.

Meld uw kind aan op onze school

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldingsformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.

Als uw kind nog geen vier jaar is, kunt u uw kind alleen aanmelden door dit aanmeldformulier voor de basisschool in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur. Meer info over aanmelden op onze school vindt u hier. Bent u verhuisd naar onze buurt of zoekt u om een andere reden een nieuwe school voor uw kind, dan kunt u contact opnemen met de directeur, Stella Meijboom.